Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2013 12:20 - Трактора срещу Бойко, или как мафията си има държава
Автор: kamasutra Категория: Политика   
Прочетен: 7463 Коментари: 22 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ЕКСКЛУЗИВНО: Обвиниха Борисов, че изнасял пари в Ливан Събота | 27 Април 2013 | 09:04 Прочетена: 399 Коментари: 0 Снимка: grada.bg image Алексей Петров и Аднан Лидиянов Принт Свали PDF - Аа + Алексей Петров и икономистът Аднан Лидиянов пред LIVENEWS: Бившият премиер пренасял куфари с банкноти с правителствения самолет по най-занаятчийската схема

Бившият премиер Бойко Борисов е кътал пари в ливански банки, тъй като пазели тайна, точно като швейцарските. Това съобщи ЕКСКЛУЗИВНО икономическият експерт д-р Аднан Лидиянов пред LIVENEWS. Той заедно с бившия агент от ДАНС Алексей Петров

Аднан Лидиянов image lydianov.blog.bg

подкрепи протест срещу банковата ни система и на път за Пловдив се съгласи да направи скандални разкрития само пред нашата камера за банките, куфарчетата с парите, контрабандните

Алексей Петров image Livesport

канали и кой е опънал чадър над тях.

LIVENEWS.BG
НЕ СЕ АНГАЖИРА С ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ИЗНЕСЕНОТО ОТ ЛИДИЯНОВ И ПЕТРОВ! НАШИЯТ ЕКИП ЩЕ ПОТЪРСИ ВСИЧКИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ ПО СЛУЧАЯ!

 

По думите на Лидиянов Борисов е пренасял парите си в куфари, в правителствения самолет по време на посещение на българска делегация в Ливан, в която като представител на Съюза за стопанска инициатива, участвал и Лидиянов. "Станаха някои неща в Ливан, уведомен съм добре от ливански банки, че има набъбване на банкови сметки на български политици. В Ливан е като в Швейцария, има банкова тайна. Човек, който завърши в България ме информира, че в куфарите има и пари в ликвидни.... Не съм видял с очите си, но вероятно са носели банкноти", посочи Лидиянов. По думите му след избухналите скандали с подслушването, бившият вътрешен министър Цветан Цветанов няма да издържи на натиска и ще "издаде" екс премиера Борисов за "неговите пари". "Предполагам, че Борисов се опасява Цветанов да каже неща, които биха го извадили не от историята, а от свободния живот, затвора имам предвид. Вероятно Цацаров (обвинител №1 Сотир Цацаров, б.а) иска да влезе в историята и аз съм обнадежден, че той ще скъса с Цветанов и наистина ще влезе в историята. В неговите ръце в момента е да разнищи тези взаимоотношения. КАКВО ОЩЕ КАЗА АДНАН ЛИДИЯНОВ, ВИЖТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ВИДЕОФАЙЛ!

Аднан Лидиянов imageLivenews.bg

 

Алексей Петров пък посочи, че също има информация, че "с правителствения самолет са изнасяни пари по най-занаятчийската схема". Другите хора ги правеха малко по-модерно преди - с банкови схеми, в офшорни зони и след това обратно като чуждестранна инвестиция. Смятам, че тук ще могат много да ни помогнат, т.нар по думите на Цветанов, партньорски служби. И аз в един бъдещ период ще докажа, че съм работел перфектно с тях и ще работя перфектно", категоричен бе Алексей Петров.

 

ЗА КОНТРАБАНДАТА И ВЛАСТТА

 

"За съжаление Бойко Борисов се изкушаваше от банкови сметки и медиен комфорт. А Цветанов се намесва навсякъде. Тук вече става въпрос за контрабанда на цигари и горива. 42 млн. контрабандни пари влизат седмично в нечии джоб", посочи Лидиянов. На въпрос кой е този, който покровителства тези контрабандни канали, икономическия експерт отговори: "Този, които подслушва целия Министерски съвет и президента се притеснява от него, предполагам, че той стои на върха. Надявам се прокуратурата да си свърши работата", категоричен бе Лидиянов.

 

ЗА ГРАБЕЖА НА БАНКИТЕ

 

В петък Алексей Петров поведе протест срещу банковата система и "грабежа на банките". "Протестираме срещу това, което уби

Алексей Петров за банките в България imageLivenews.bg

България. Мисля, че банките са големия проблем в България и хората се заблуждават, че това са ЕРП-та. По-големия дял се полага на банките. Те са в основата за ликвидирането на малкия и средния бизнес. Не много отдавна този въпрос поставихме първи на дневен ред пред обществото и затова аз отидох малко на санаториум за известно време (затвора б.а), но мисля, че независимо от моето обикаляне по арестите, съм най-малко пострадал от банките", обясни Петров. Той припомни, че през декември 2009 г.,два месеца преди да бъде арестуван, от Съюза за стопанска инциатива, чийто представител е той, написали писмо до премиера Бойко Борисов.

 

"Предложихме като източник на финансиране да послужат парите на държавните предприятия, които се намират в частните банки. Нашето предложение беше от частните банки тези средства да се преместят в държавната банка за развитие и чрез тази банка държавата да кредитира малкия и средния бизнес на средноевропейски нива на лихви. Парите бяха около милиард. Бяхме сметнали, че ако тези 300 хил. фирми от малкия и средния бизнес бъдат финансирани те ще могат да назначат още един човек на работа", припомни още Алексей Петров. Той допълни, че именно заради това подкрепят протеста, поведен от адвокат Веска Волева срещу банките. "Има нужда от хора в парламента, които да станат и да кажат ясно: банките ни ограбиха, особено през последните 4 години безчинстваха безпрецедентно", посочи още Петров. КАКВО ОЩЕ КАЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ВИЖТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ВИДЕОФАЙЛ!

 

"Но не е луд този дето яде баницата, този дето му я дава. Очевидно е кой казва в България какво трябва да става и това е Борисов. Той трябва да обяснява не след дълго време защо е допуснал този грабеж. Защото смятам, че банките заграбиха много повече от ЕРП-та", категоричен бе Алексей Петров, който по настоящем е подсъдим като ръководител на престъпна група за рекет, станала по-известна като "Октопод". "Интересен въпрос е защо шефът на БНБ Иван Искров бе накаран да даде оставка, а след това ръководството на тази банка, опакована от партията ГЕРБ, отново го предложи и го подкрепи. Би трябвало да извадим всички споразумения между БНБ и управлението на г-н Борисов. Нашите банки поставени в такава среда, че трябва да бъдат хранилка на някой заемащи възлови длъжности в МС. И тъй като трябва да вадят с куфари да плащат и те трябва да работят не като банкери, а като лихвари", обясни Лидиянов.

 

Симеон Дянков image www.capital.bg

И СИМЕОН ДЯНКОВ Е БИЛ ПОД НАТИСК

 

Петров съобщи, че от ССИ са на мнението, че бившият финансов министър на е "пял в хора". "Симеон Дянков не може да бъде определен като демона на това управление. По-скоро зад него се опитват да се скрият Борисов и другите в едно оправдание, че едва ли не всички глупости, които се извършиха са негово дело. Мога да приложо стенограми от нашите разговори, от които става ясно, че Дянков винаги е имал реалистични виждания, друг е въпроса кой го е притискал да изглежда, че той стои в основата на всички дивотии в областта на финансите и икономиката", посочи още Алексей Петров.

 

Думите на Петров за бившия финансист №1 бяха подкрепени и от икономически спец д-р Аднан Лидиянов. По думите му в момента не е изгодно някой да говори в полза на Симеон Дянков. "Дянков беше през цялото време под натиск. Той е един от експертите, които бяха въвлечени в това правителство. Позволих си да му кажа, че е под две преси – Световната банка, от една страна и от другата, която е по-ужасна, са нашите коварни политици и техните номера", посочи експерта като намекна за зам.-министри, които са играли ролята на къртици във финансовото министерство.


Една държава, в която трябва да избираш между Буда и Трактора, не е държава!!!!
















http://www.livenews.bg/EKSKLUZIVNO--Obviniha-Borisov--che-iznasyal-pari-v-Livan-52047


Тагове:   трактор,   мутри,   бойко,   пари,   боклуци,


Гласувай:
30



1. trubadurka - Отврат е най-меката възможна дума. ...
27.04.2013 12:45
Отврат е най-меката възможна дума.
Един мафиот като Трактора замеря с л...а друг мафиот като Буда.
Буда пак ще управлява и ще довърши държавата.
цитирай
2. zicorada - Това герберските наглеци ужасна ...
27.04.2013 14:42
Това герберските наглеци ужасна работа.
Един напълно луд помпиер тути е напомпал постинг на човечето вмир и свой собствен постинг под ник наблюдатели, и тия твърдят, че нямало подслушвания на политици, нямало Цветанов гейт, а всичко било измислено.
цитирай
3. zicorada - Чудя се няма ли срам тая герберска ...
27.04.2013 14:43
Чудя се няма ли срам тая герберска паплач , та трови сайта с пропагандните си л-..а.
цитирай
4. zicorada - Отврат е най-меката възможна дума. ...
27.04.2013 14:44
анонимен написа:
Отврат е най-меката възможна дума.
Един мафиот като Трактора замеря с л...а друг мафиот като Буда.
Буда пак ще управлява и ще довърши държавата.

Вярно е, че пак ще упрравлява, ужаст!!!
цитирай
5. blogerka - Mафията,
27.04.2013 14:56
е общо понятие. ДС си има ( и е имала винаги ) държава. Ние се направихме по християни и от папата. Не разсекретихме досиетата, нямаше лустрация а имаше кредитни милионери и в основата на всичко са другарите от ДС.
цитирай
6. djouns - ЧЕСТИТО!!!!!!!! На всички ле...
27.04.2013 17:53
ЧЕСТИТО!!!!!!!!
На всички левскари!
Заклахме мръсните чорбари!
Бий чорбата по главата!!!
цитирай
7. lidislidis - Aми, подходящи управници, каквито поданниците, такива и управниците им...
27.04.2013 18:26
На крадлив и непокис народ, който си ги търпи повече от 60 години, народ, който ги направи мултимилионери, а сега само констатира и ги одумва, са подходящи...още може. Нужен им е още един мандат...народът ще им го даде, то е ясно...и народа е , като тях злобен, овълчил се и изглупял от некадърност да си знае и брани интересите, народ свикнал на трохи и хомот, народ с неадекватно самочувствие...Народ, без конституция, без цивилизовани обноски и мисъл...Това е видно от всеки.
цитирай
8. leshoiad - Знаеш ли защо ГЕРБ пак ще спечели ...
27.04.2013 19:45
Знаеш ли защо ГЕРБ пак ще спечели изборите2
Защото враговете на Бойко са пълни идиоти и той само се кефи с такива олигофрени.
Прочети как с това подслушване в тоалетната му червените кратуни станаха за смях.
Директно ми отговори - Бойко ли искаш да е премиер или Станишев?


Моите колеги имат забрана да ми говорят за това какво излиза в българските медии. Имат забрана. Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват, оплака се бившият премиер.

"Никой друг лидер, на никоя партия, досега, не е излязло СРС срещу него. Вие сте нормални хора, защо не се замислите – кой го организира и срещу кого? Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! Защо тогава обществото допуска незаконен запис с тоалетните на хората и изобщо вие да говорите за него", каза Борисов.
цитирай
9. apostapostoloff - Всичко това са
27.04.2013 20:58
недоказуеми врели- некипели!
цитирай
10. kamasutra - Права си.
28.04.2013 08:40
анонимен написа:
Отврат е най-меката възможна дума.
Един мафиот като Трактора замеря с л...а друг мафиот като Буда.
Буда пак ще управлява и ще довърши държавата.

цитирай
11. kamasutra - Знам го лудия помпиер,хаха.
28.04.2013 08:41
анонимен написа:
Това герберските наглеци ужасна работа.
Един напълно луд помпиер тути е напомпал постинг на човечето вмир и свой собствен постинг под ник наблюдатели, и тия твърдят, че нямало подслушвания на политици, нямало Цветанов гейт, а всичко било измислено.

цитирай
12. kamasutra - ;)
28.04.2013 08:41
анонимен написа:
Чудя се няма ли срам тая герберска паплач , та трови сайта с пропагандните си л-..а.

цитирай
13. kamasutra - Вярно е.
28.04.2013 08:42
анонимен написа:
анонимен написа:
Отврат е най-меката възможна дума.
Един мафиот като Трактора замеря с л...а друг мафиот като Буда.
Буда пак ще управлява и ще довърши държавата.

Вярно е, че пак ще упрравлява, ужаст!!!

цитирай
14. kamasutra - Да, под мафия се разбира точно ДС.
28.04.2013 08:43
blogerka написа:
е общо понятие. ДС си има ( и е имала винаги ) държава. Ние се направихме по християни и от папата. Не разсекретихме досиетата, нямаше лустрация а имаше кредитни милионери и в основата на всичко са другарите от ДС.

цитирай
15. kamasutra - И аз съм от Левски:)
28.04.2013 08:44
djouns написа:
ЧЕСТИТО!!!!!!!!
На всички левскари!
Заклахме мръсните чорбари!
Бий чорбата по главата!!!

цитирай
16. kamasutra - Вярно е.
28.04.2013 08:45
lidislidis написа:
На крадлив и непокис народ, който си ги търпи повече от 60 години, народ, който ги направи мултимилионери, а сега само констатира и ги одумва, са подходящи...още може. Нужен им е още един мандат...народът ще им го даде, то е ясно...и народа е , като тях злобен, овълчил се и изглупял от некадърност да си знае и брани интересите, народ свикнал на трохи и хомот, народ с неадекватно самочувствие...Народ, без конституция, без цивилизовани обноски и мисъл...Това е видно от всеки.

цитирай
17. kamasutra - 8. leshoiad - Може и да си прав.
28.04.2013 08:46
8. leshoiad - Може и да си прав.
цитирай
18. kamasutra - И аз така мисля.
28.04.2013 08:47
apostapostoloff написа:
недоказуеми врели- некипели!

цитирай
19. indura - в каква държава живеем, тракторите ...
28.04.2013 10:01
в каква държава живеем, тракторите да ни дават рецепти за морал
цитирай
20. kamasutra - 19. indura точно това искам да ...
28.04.2013 10:34
19. indura

точно това искам да кажа - един бандит критикува друг бандит.
цитирай
21. ok3223 - Малоумници ... на такива ни прави Боко Тиквата
28.04.2013 13:40
подслушвали го били и в кенефа ... Тиквата се оплаква, че го подслушвали. Крадеца вика дръжте крадците. И вие ВЕРВАТЕ НА ТИКВАТА!
Това са тъпотии предназначени за глупаци ... като много пишещи.
Трактора го набеди (назначи) за БАНДИТ, ШАЙКАТА ГРОБ И ТИКВАТА, защото и пречеше.И събират вече 4 год. подкупени свидетели и фалшиви доказателства, и не могат да го осъдят до днес.
Защото всичко е монтаж с кухи доказателства, които не издържат пред съд, и го държаха под арест, да не им пречи. За грабежа на банките с високите лихви той, Трактора, алармира преди 4 год.
Ц.Ц., Цуци Цветанов е закупил 7-те апартамента, които притежава с парите, които е получил (хонорарите)като консултант по сигурността на големите наши банки, и е техен човек.
Иде Видов ден и всичко ще си дойде на мястото.
Всичко незаконно, извършено от Тиквата, постепенно ще излезе на светло. И кражбите по магистралите и далаверите ...
Ще спечели ГРОБ изборите на Куков ден.
Те са се натопили така здраво и тепърва ЦАЦАРОВ ще се занимава с тях май през целия си мандат, докато им разкрие далаверите и ги отсъди до един.
цитирай
22. staler - не е далече момента когато ще почнат ...
29.04.2013 19:39
не е далече момента когато ще почнат и да се стрелят.то затова е целия зор -кои да спечели изборите,та да го пазят държавните органи.станишко няма мерак да управлява сам--много добре знае че бъдещия кабинет я изкара 1-2 години я не.това обаче не може да го каже публично---едни чекисти са дали авансово едни пари за една централа и не се знае кога ще им кипнат лаината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kamasutra
Категория: Технологии
Прочетен: 119901
Постинги: 15
Коментари: 408
Гласове: 182
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930